Waar wil je eten bestellen?
Zoek
Bedoelde je?

Bestel eenvoudig en snel halal eten via Thuisbezorgd.nl

Heb je na een lange werkdag geen zin om te koken? Of komen er onverwacht vrienden langs en heb je geen tijd om uitgebreid in de keuken te staan? Maar moet de maaltijd wel halal zijn? Kies dan voor halal bestellen op Thuisbezorgd.nl! Doordat Thuisbezorgd.nl samenwerkt met talloze restaurants in Nederland, heb je de keuze uit een enorm breed aanbod. Of je nu in Almere, Delft of Tilburg woont, er is altijd een geschikt restaurant in de buurt. Bekijk snel het veelzijdige aanbod op Thuisbezorgd.nl!

Volledig halal bestellen

Halal staat voor alles dat door de Koran als rein en goed wordt gezien. Het eten uit de zee, groenten en fruit en alle dranken behalve alcohol zijn voor een moslim rein of halal. Daarnaast is vlees dat volgens de islamitische wetten is geslacht ook halal of rein. Diverse organisaties houden toezicht op het keuren van halal vlees en vleesproducten. Je herkent dit vlees aan de diverse keurmerken. Halal bestellen in Nederland gaat gemakkelijk via Thuisbezorgd.nl. Dankzij de vele restaurants die zijn aangesloten bij onze website, heb je de keuze uit bijvoorbeeld de Egyptische, Turkse, Marokkaanse en vegetarische keuken.

Hoe halal bestellen met Thuisbezorgd.nl?

Online halal bestellen doe je eenvoudig met de site of app van Thuisbezorgd.nl. Maak je keuze via het volgende stappenplan en geniet binnen 60 minuten van jouw favoriete gerecht!

  1. Vul je adres in
  2. Kies het restaurant waar je halal eten wilt bestellen
  3. Selecteer je favoriete gerecht
  4. Betaal online of contant aan de deur
  5. Eet smakelijk!

Ben je onderweg in de auto en wil je dat je maaltijd thuis aankomt zodra jij arriveert? Bestel dan via je Google Home.

Waarom laat je halal bezorgen via Thuisbezorgd.nl?

Eten bestellen via onze site of app levert jou aantrekkelijke voordelen op. Wil je weten waarom Thuisbezorgd.nl voor halal bestellen de beste keuze is? Wij zetten de voordelen voor je op een rij:

  • Je geniet met het hele gezin of met je vriendengroep thuis van een maaltijd van restaurantkwaliteit.
  • Je kiest uit een enorm aanbod aan bezorgrestaurants uit jouw regio.
  • Je bestelt eenvoudig waar en wanneer je maar wilt, via de website of met de app.
  • Je hebt de keuze uit veel verschillende betaalmethodes, waaronder PayPal, iDeal, creditcard en contant.
  • Via onze nieuwsbrief en sociale media delen wij leuke acties en kortingen, die je enorme voordelen opleveren.

Nu eenvoudig halal bestellen!

Heb je trek gekregen in een smakelijke halal maaltijd? Wacht dan niet langer en bekijk het ruime aanbod aan restaurants op Thuisbezorgd.nl. Dankzij het eenvoudige stappenplan staat de bezorger binnen 30 tot 60 minuten bij jou op de stoep. We wensen je alvast smakelijk eten!