Waar wil je eten bestellen?
Zoek
Bedoelde je?

Kortingscode Thuisbezorgd.nl - Thuisbezorgd.nl

Een kortingscode toevoegen aan jouw bestelling op Thuisbezorgd.nl is heel eenvoudig en kan bij het afrekenen van de maaltijd. Een kortingscode van Thuisbezorgd.nl maakt online eten bestellen natuurlijk nog veel leuker. Wij geven vaak kortingscodes of vouchers weg bij acties of via Social Media. Volg ons dus snel op Twitter, Facebook en Instagram en wie weet ontvang jij wel een korting op je volgende maaltijd.

Voucher & korting voor Thuisbezorgd.nl

Een voucher kan een bepaald percentage aan korting geven, bijvoorbeeld 10% of 20%. Sommige vouchers verlagen het bestelbedrag met een vast bedrag, doordat ze een waarde van bijvoorbeeld 5 of 10 Euro hebben. Na het plaatsen van een bestelling op Thuisbezorgd.nl is bij afrekenen mogelijk om de voucher toe te voegen. Je doet dit door te klikken op 'voucher toevoegen' onderaan de pagina waar je jouw adresgegevens invult. De kortingscode word direct door ons systeem verwerkt zie je rechts in het menu gelijk de korting waarmee het totale bedrag wordt verminderd.

Kortingscodes

De vouchers hebben altijd een bepaalde geldigheidsduur die duidelijk door Thuisbezorgd.nl wordt aangegeven. Let op: de voucher is alleen geldig in combinatie met online betalen! Sommige acties of kortingen hebben hun eigen voorwaarden die duidelijk worden gecommuniceerd.