Algemene voorwaarden: Zomer Upgrade actie

Takeaway.com Actievoorwaarden Zomer Upgrade actie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Zomer Upgrade (“de Actie”) georganiseerd door Takeaway.com Central Core B.V., startend op 17-08-2018 en eindigend op 26-08-2018 om 23:59 uur.

Voer de vouchercode ZOMER in onderaan het afrondscherm van je bestelling en betaal online om deel te nemen aan de Zomer Upgrade actie. Deze vouchercode heeft een bestelwaarde van € 0,01. Deelnemen kan via de Thuisbezorgd.nl website en app, t/m 26-08-2018. Deelnemers die een bestelling na deze datum plaatsen met vouchercode ZOMER, worden van deelname uitgesloten. De winnaars worden willekeurig gekozen en worden uiterlijk geïnformeerd op 29-08-2018. De winnaars hebben vervolgens t/m 02-09-2018 om 23:59 uur de tijd om reactie te geven.

Deelnemers maken kans op:

1x Expert x Samsung UE40MU6120 : 40” 4K Ultra HD TV
1x Expert x JBL XTREME 2 ZWART portable speaker
1x Expert x Acer Chromebook CB3-431-C6TA
2x € 250 Expedia Hotel voucher
2x €100 euro Made.com voucher
1x Ben & Jerry’s Feestpakket (bevat 8 Ben & Jerry’s pints, 8 schaaltjes, 8 lepels, servetten en ballonnen)
1x € 250 Run2Day voucher voor een zomerse hardloopoutfit
3x 2 Mud Masters tickets voor 23 september 2018 in Biddinghuizen
20x Takeaway.com Limited Edition Seatzac
3x Identity Games Zomerpakket
1x Leren Chicago reistas van Cowboysbag
1x 2 tickets voor de Ajax – FC Groningen wedstrijd in Amsterdam op 15-09-2018, gesponsord door Heineken

 

Algemeen

 1. De Actie wordt georganiseerd door Takeaway.com Central Core B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht naar Nederlandse recht, gevestigd te Amsterdam aan de Oosterdoksstraat 80 en ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 69769753 handelend voor zichzelf en namens elke rechtspersoon op persoon die direct of indirect, controleert, wordt gecontroleerd door of onder de gemeenschappelijke controle valt van Takeaway.com Group B.V. (“Takeaway.com”).
 2. Door deelname aan de Actie, ga jij, hierna ook aangeduid als “Deelnemer” akkoord met deze voorwaarden.
 3. De Actie begint op 17-08-2018 en eindigt op 26-08-2018, 23.59 uur.
 4. Deelnemers die handelen in strijd met deze Actievoorwaarden worden uitgesloten van deelname aan de Actie.

 

De actie

 1. De actie wordt gehouden op de Thuisbezorgd.nl website en applicatie.
 2. Om mee te doen aan de Actie moet de Deelnemer:
  a. Een bestelling plaatsen en online afrekenen.
  b. De vouchercode ZOMER invoeren in het afrondscherm.
 3. De Deelnemer die aan de voorwaarden van artikel 6 heeft voldaan, kan een van de prijzen winnen. De winnaar wordt onpartijdig door Takeaway.com gekozen door middel van willekeurige trekking op een computer.
 4. De deelnemer mag een onbeperkt aantal keer deelnemen aan de Actie.
 5. Takeaway.com berekend geen communicatiekosten voor de deelname aan de Actie.
 6. Takeaway.com behoudt zich het recht voor de Actie op elk moment op te schorten, in te trekken of te verlengen en kan dit naar eigen goeddunken doen.

 

Deelnemers

 1. Iedereen kan deelnemen aan de Campagne met uitzondering van (familieleden van) medewerkers van Takeaway.com, groepsmaatschappijen van Takeaway.com en derde partijen die door Takeaway.com zijn ingeschakeld voor de uitvoering van deze Actie.
 2. Deelnemers dienen minimaal 16 jaar oud te zijn. Deelnemers jonger dan 16 jaar dienen goedkeuring te hebben van ouders of voogd om deel te kunnen nemen aan deze actie. Helaas zijn wij niet in staat te verifiëren of onze Deelnemers jonger zijn dan 16 jaar. Daarom adviseren wij ouders betrokken te zijn bij de internetactiviteiten van hun kinderen.
 3. Takeaway.com kan Deelnemers naar eigen goeddunken weigeren of uitsluiten, zonder een reden op te geven en zonder aansprakelijk te zijn voor enige schade van de Deelnemer.

 

Prijzen

 1. De prijzen die gewonnen kunnen worden zijn:
  a.   1x Expert x Samsung UE40MU6120 : 40” 4K Ultra HD TV t.w.v. € 445
  b.   1x Expert x JBL XTREME 2 ZWART portable speaker t.w.v. € 299
  c.   1x Expert x Acer Chromebook CB3-431-C6TA t.w.v. € 289
  d.   2x € 250 Expedia Hotel voucher
  e.   2x € 100 Made.com voucher
  f.   1x Ben & Jerry’s Feestpakket t.w.v. € 100
  g.   1x € 250 Run2Day voucher voor een zomerse hardloopoutfit
  h.   3x 2 Mud Masters tickets voor 23 september 2018  (waarde tussen € 118 en € 138)
  i.   20x Takeaway.com Limited Edition Seatzac t.w.v. € 20
  j.   3x Identity Games Zomerpakket t.w.v. € 110
  k.   1x Leren Chicago reistas van Cowboysbag t.w.v. € 239.95
  l.   1x 2 tickets voor de Ajax wedstrijd op 15-09-2018 t.w.v. € 80, gesponsord door Heineken
 2. Prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld of andere goederen of diensten. In geval van weigering van de prijs en/of de prijs kan niet worden betaald, blijft de prijs eigendom van Takeaway.com.
 3. Takeaway.com behoudt zich het recht voor de prijzen in overleg met de winnaar(s) te wijzigen. Het wijzigen van prijzen zal slechts in overleg met de winnaar(s) gebeuren.
 4. Prijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.
 5. Als een winnaar van de Actie een voucher gebruikt op de website(s) van derden, sluit de winnaar een overeenkomst met de betreffende derde partij. Er kunnen voorwaarden van de derde partij van toepassing zijn op een dergelijke overeenkomst. Takeaway.com is niet aansprakelijk voor enige niet-naleving door de relevante derde partij van een dergelijke overeenkomst.

 

Selectie en aankondiging van de winnaars

 1. De selectie van de winnaars wordt op een onpartijdige manier uitgevoerd door Takeaway.com, via een selectie op basis van een willekeurige trekking op een computer. De selectie vindt plaats tussen 26-08-2018 en 29-08-2018.
 2. De winnaars van de Actie ontvangen uiterlijk op 29-08-2018 een bericht via e-mail.  In dit bericht vraagt ​​Takeaway.com de Deelnemer om zijn/haar voor- en achternaam en contactgegevens. De Deelnemer ontvangt de informatie over de prijs zo snel mogelijk en niet later dan 4 weken na ontvangst van het antwoord door Takeaway.com. Als de Deelnemer niet voor 02-09-2018 om 23.59 uur reageert het eerste bericht van Takeaway.com, wordt de prijs verbeurd verklaard of aan een andere Deelnemer gegeven.
 3. Winnaars van de Actie garanderen dat de persoonlijke informatie die wordt verstrekt aan Takeaway.com correct, waarheidsgetrouw en volledig is.
 4. Takeaway.com zal niet corresponderen met betrekking tot de resultaten van de Actie.

 

Privacy

 1. Zowel de privacyverklaring van Takeaway.com (https://www.thuisbezorgd.nl/privacy-statement) als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (General Data Protection Regulation, GDPR) zijn van toepassing op de persoonlijke informatie die door de Deelnemer wordt gedeeld in verband met deze Actie.
 2. De persoonlijke informatie die de Deelnemer aan Takeaway.com ter beschikking stelt in verband met de Campagne, wordt gebruikt om de Deelnemer over de Actie te informeren en de Deelnemer te informeren als hij/zij een prijs heeft gewonnen. Deze gegevens worden na drie maanden verwijderd.

 

Aansprakelijkheid

 1. Deelnemer erkent dat deelname aan de Actie op eigen risico is.
 2. Takeaway.com is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel aan eigendommen en/of personen die het gevolg zijn van het gebruik van de prijs.
 3. Takeaway.com garandeert de kwaliteit van de prijzen die door derden worden verstrekt niet.
 4. Specifieke voorwaarden per prijs:
    1. Expert x Samsung UE40MU6120 : 40” 4K Ultra HD TV
     Adresgegevens van de winnaar van de Samsung UE40MU6120 : 40” 4K Ultra HD TV dienen eenmalig gedeeld te worden met Expert om de prijs te kunnen versturen door de bij de winnaar dichtstbijzijnde Expert-vestiging. De gegevens van de winnaar worden vervolgens direct verwijderd door Expert.
    2. Expert x JBL XTREME 2 ZWART portable speaker
     Adresgegevens van de winnaar van de JBL XTREME 2 ZWART portable speaker dienen eenmalig gedeeld te worden met Expert om de prijs te kunnen versturen door de bij de winnaar dichtstbijzijnde Expert-vestiging. De gegevens van de winnaar worden vervolgens direct verwijderd door Expert.
    3. Expert x Acer Chromebook CB3-431-C6TA
     Adresgegevens van de winnaar van de Acer Chromebook CB3-431-C6TA dienen eenmalig gedeeld te worden met Expert om de prijs te kunnen versturen door de bij de winnaar dichtstbijzijnde Expert-vestiging. De gegevens van de winnaar worden vervolgens direct verwijderd door Expert.
    4. € 250 Expedia Hotel voucher
     Deze kortingscode kan alleen worden gebruikt voor vooruitbetaalde (losse) hotels. Deze hotels zijn te herkennen aan het label “Expedia rate” in de zoekresultaten. Lees hieronder de volledige voorwaarden van deze kortingscode.A. Belangrijke punten
     – In aanmerking komende boekingen: Deze kortingscode is uitsluitend toepasbaar op vooruitbetaalde standalone hotelboekingen (geen hotelboeking in combinatie met een ander product zoals een vlucht + hotel of vlucht + hotel + auto) die gemaakt zijn via www.expedia.nl (met inachtneming van de beperkingen zoals weergegeven in de onderstaande voorwaarden en bepalingen).
     – Waarde kortingscode: 250€
     – Minimale boekingswaarde:10€ (minimale boekingswaarde is de prijs van de reisboeking exclusief belastingen, toeslagen of extra kosten).
     – Geldigheidsperiode: van 00.01 uur [CET] 31-08-2018 tot en met 23.59 uur [CET], 31-12-2018
     – Reisperiode: De reisdatums dienen tussen 31-08-2018 en 31-12-2019 (inclusief) te liggen.
     – Hoe je kortingscode gebruiken: Gedurende het boekingsproces zul je op de betaalpagina de link “Heb je een coupon- of kortingscode?” zien, waar je kortingscode dient te worden ingevuld.
     – Vul je kortingscode in en klik op de link “Coupon gebruiken”. De van toepassing zijnde korting zal worden afgetrokken van de prijs van de boeking voordat belastingen, toepasselijke toeslagen of extra kosten worden toegepast.B. Voorwaarden- De kortingscode kan worden toegepast op een vooruitbetaalde standalone hotelboeking (geen hotelboeking in combinatie met een ander product zoals een vlucht + hotel of vlucht + hotel + auto) via expedia.nl, met inachtneming van de beperkingen zoals weergegeven in deze voorwaarden en bepalingen en de hiervoor vermelde Belangrijke Punten.
     – De kortingscode kan alleen worden gebruikt voor vooruitbetaalde boekingen en kan niet worden gebruikt voor boekingen die worden betaald op de plaats van bestemming. De kortingscode kan niet worden gebruikt voor pakketboekingen of het boeken van vakantiehuisjes.
     – In het geval je meer dan 1 kamer boekt, dan kan de kortingscode alleen worden gebruikt indien alle geboekte kamers identiek zijn. In dat geval zal korting enkel worden toegepast op één van de geboekte kamers (dus als er bijvoorbeeld drie tweepersoons kamers zijn geboekt, zal de korting enkel toepasselijk zijn op één tweepersoons kamer en niet op alle geboekte kamers).”
     De kortingscode kan niet worden gebruikt voor de betaling van belastingen, leverancierskosten, annulerings- of wijzigingskosten, administratiekosten of overige kosten, waarvoor de klant volledige verantwoordelijkheid draagt.
     De gebruikelijke boekingsvoorwaarden en –bepalingen (zie http://www.expedia.nl/p/support/reserveringsvoorwaarden?langid=1043) zijn van toepassing en alle boekingen zijn op basis van beschikbaarheid.
     De kortingscode mag niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingscodes, promoties, of speciale aanbiedingen.
     De kortingscode kan niet worden gebruikt voor enige reeds voltooide boeking en zal worden geacht volledig te zijn ingewisseld zodra een in aanmerking komende boeking is gemaakt. De kortingscode heeft geen contante waarde en vergoedingen of alternatieven in contanten zullen niet worden aangeboden. De kortingscode heeft geen restwaarde, en er zal geen vergoeding worden uitgekeerd als het aankoopbedrag minder is dan de waarde van de kortingscode. De kortingscode kan niet opnieuw worden gebruikt, zelfs niet in het geval je de boeking wijzigt of annuleert.
     – De kortingscode kan uitsluitend gebruik worden door inwoners van Nederland van 18 jaar en ouder.
     De kortingscode mag niet gebruikt worden door medewerkers uit de Expedia Group of enige andere persoon die beroepsmatig aan deze aanbieding verbonden is, inclusief reisorganisaties in het TAAP-partnerprogramma.
     Jouw ongeoorloofd gebruik van de kortingscode, waaronder begrepen – maar niet beperkt tot – de publicatie of verkoop van de kortingscode, is verboden en kan beschouwd worden als fraude.
     Expedia behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden en/of deze actie op elke moment te wijzigen of in te trekken. De beslissingen van Expedia zijn definitief in alle zaken met betrekking tot deze promotie
     Expedia, Inc., een onderneming gevestigd in Washington op 333 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, VS, is de promotor van deze aanbieding. Alle verwijzingen naar Expedia in deze voorwaarden zijn verwijzingen naar Expedia, Inc.
     Deze voorwaarden en bepalingen zijn onderworpen aan en opgesteld conform Nederlands recht.
    5. € 100 Made.com voucher
     De voucher is geldig vanaf 01-08-2018 t/m 31-10-2018 en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere promoties en kortingen. Verzendkosten zijn niet inbegrepen.
    6. Ben & Jerry’s Feestpakket
     Het ijsfeestje omvat 8 pints, 8 schaaltjes, 8 lepels, servetten en ballonnen. Adresgegevens van de winnaar van het Ben & Jerry’s Feestpakket dienen eenmalig gedeeld te worden met Unilever om de prijs te kunnen versturen. De gegevens van de winnaar worden vervolgens direct verwijderd door Unilever.
    7. € 250 Run2Day voucher voor een zomerse hardloopoutfit
     De voucher is geldig t/m 31 december 2018, zonder minimum bestelbedrag en is niet inwisselbaar voor contant geld.  De bon is voorzien van een unieke code en is eenmaal besteedbaar. De voucher is niet geldig op afgeprijsde items en niet in combinatie met andere kortingen. De voucher is te besteden online of in de volgende filialen; Almere, Amersfoort, Amsterdam Oosterpark, Amsterdam Overtoom of Utrecht. Adresgegevens van de winnaar worden door Thuisbezorgd.nl eenmalig gebruikt om de prijs naartoe te sturen. De gegevens van de winnaar worden vervolgens direct verwijderd door Thuisbezorgd.nl.
    8. 2 Mud Masters tickets voor 23 september 2018
     Tickets zijn geldig op 23 september 2018 op een parcour en starttijd naar keuze (6, 12 of 18km). Klik hier voor de volledige algemene voorwaarden van Mud Masters.
    9. Takeaway.com Limited Edition Seatzac
     Adresgegevens van de winnaar worden door Thuisbezorgd.nl eenmalig gebruikt om de prijs naartoe te sturen. De gegevens van de winnaar worden vervolgens direct verwijderd door Thuisbezorgd.nl.
    10. Identity Games Zomerpakket
     Adresgegevens van de winnaar worden door Thuisbezorgd.nl eenmalig gebruikt om de prijs naartoe te sturen. De gegevens van de winnaar worden vervolgens direct verwijderd door Thuisbezorgd.nl.
    11. Leren Chicago reistas van Cowboysbag
     Adresgegevens van de winnaar worden door Thuisbezorgd.nl eenmalig gebruikt om de prijs naartoe te sturen. De gegevens van de winnaar worden vervolgens direct verwijderd door Thuisbezorgd.nl.
    12. Tickets voor de Ajax – FC Groningen wedstrijd in Amsterdam op 15-09-2018, gesponsord door Heineken 
     Adresgegevens van de winnaar worden door Thuisbezorgd.nl eenmalig gebruikt om de prijs naartoe te sturen. De gegevens van de winnaar worden vervolgens direct verwijderd door Thuisbezorgd.nl.

  5. Wordt de wedstrijd om welke reden dan ook beëindigd, gewijzigd of opgeschort, dan zijn Takeaway.com en door Takeaway.com ingeschakelde derden niet aansprakelijk voor enige schade of kosten die door Deelnemers worden gemaakt en Deelnemers hebben geen recht op compensatie.

 

Overig

 1. Deze Actievoorwaarden zullen tijdens de looptijd van de Actie niet worden aangepast door Takeaway.com.
 2. Op deze actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen die voortvloeien uit deze Actie of deze voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Amsterdam (Nederland).
 3. De Actie betreft een klein promotioneel kansspel en is in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen gepubliceerd door de Nederlandse Kansspelautoriteit.
 4. Neem altijd contact op met je belastingadviseur wanneer je een prijs wint. Gewonnen prijzen dienen als winst aangegeven te worden bij de Belastingdienst.
 5. Neem voor klachten over de Actie contact op met de klantenservice van Takeaway.com.


Contactgegevens:

Brouwerijstraat 10
7523 XD Enschede
Email: info@thuisbezorgd.nl
Tel: 053-4805860

 

Comments