blogheader-bestofaugust

Best of social media augustus 2017

We krijgen dagelijks de leukste, mooiste, meest hilarische en spraakmakende berichten binnen op onze socialmediakanalen. Lees hier elke maand de meest bijzondere verhalen van ons webcareteam die wij voor je verzameld hebben. En bijzonder, dat waren ze zeker.

Bedankt, Maarten! *blub*

Kiekjes van een bezorger.

Beautiful sky

Match made in (pizza) heaven.

I want all of you, forever...

De liefde van de man …

Liefde van de man gaat door de maag

Onze Mariëlle maakt iedereen blij.

Mariëlle - true hero

Ai, beetje flauw. Of juist niet.

Ook Domien Verschuuren zit het niet altijd mee

Hotwings, anyone?

Thuisbezorgd.nl is the best

Elke dag weekend … eh, pizza.

Tijd voor weekend

Keuzes, keuzes …

What to eat

Aukeline author

In Flevoland liggen mijn wortels, maar Utrecht heeft mijn hart gestolen. Verder is gezond én lekker eten voor mij de ultieme combinatie en houd ik van sushi, sporten, winkelen en schrijven. Als ik vakantie heb, lig ik het liefst te relaxen in een tropisch oord.

Comments