Kortingscode bij Thuisbezorgd.nl

voucher Thuisbezorgd

Eten bestellen met korting is natuurlijk het beste wat er is! Daarom geeft Thuisbezorgd.nl regelmatig kortingscodes weg via onze socialmediakanalen Facebook en Twitter. Via Twitter geven we elke dag een voucher weg ter waarde van 25 euro. Wat je hiervoor moet doen? Simpel: deel jouw bestelling op Twitter. Dit kun je al direct in één klik na afronding van jouw bestelling doen. Op Facebook geven we zo nu en dan leuke prijzen weg: dit kan een kortingscode zijn, maar we hebben ook weleens scooters weggegeven.

Altijd korting bij Thuisbezorgd.nl

Helaas kan niet iedereen een kortingscode van Thuisbezorgd.nl winnen. Toch hebben we een manier gevonden om je eten te laten bestellen met korting. Als je jouw postcode hebt ingevuld via onze kortingsbanner op het blog of direct op Thuisbezorgd.nl, dan kom je op een overzichtspagina van restaurants die in jouw postcodegebied bezorgen. In dit voorbeeld gebruiken we de postcode 3584. Aan de linkerkant van de pagina zie je een oranje vlak met kortingscode Thuisbezorgd.nldaarin de aanbiedingen die voor jou van toepassing zijn.

Heb je op deze button geklikt? Dan kom je op de kortingspagina uit. Je hebt nu een duidelijk overzicht van alle aanbiedingen, zodat je alsnog eten kunt bestellen met korting.

Als je helemaal slim wilt zijn, dan bestel je een lekkere maaltijd met korting en deel je jouw bestelling ook nog even op Twitter. Je maakt dan ook kans om de kortingscode van de dag ter waarde van 25 euro te winnen. Bij Thuisbezorgd.nl kun je dus echt voordelig eten bestellen!

Team Thuisbezorgd.nl author

Op het Thuisbezorgd.nl blog vind je alles over de laatste foodtrends in Nederland. Daarnaast kan je bij ons terecht voor leuke eetweetjes, informatie over nieuws en acties van Thuisbezorgd.nl.

Comments