elektrische-fiets-thuisbezorgd-

Thuisbezorgd.nl investeert in elektrische fietsbezorging

AMSTERDAM, 26-09-2016 — Thuisbezorgd.nl maakt vandaag bekend haar eigen logistieke diensten volledig per elektrische fiets te gaan voortzetten. Tot dusver bezorgde Thuisbezorgd.nl per (normale) fiets en scooter.

Het bedrijf dat in juni bekendmaakte ook zelf bezorgingen te gaan uitvoeren, streeft naar een zo divers mogelijk aanbod aan restaurants voor haar gebruikers. Door te bezorgen op elektrische fietsen is het mogelijk grotere bezorggebieden te bedienen. Het bedrijf rekent voor haar eigen bezorgdienst geen bezorgkosten aan de consument.

Directeur klantenservice Marcus Lantzendorffer: “Elektrische fietsen leveren veel snelheidswinst op ten opzichte van normale fietsen. De maaltijd arriveert hierdoor warm bij de consument thuis”.

Het bedrijf heeft inmiddels een eigen bezorgdienst in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht en bezorgt voor enkele tientallen restaurants die zelf geen bezorgers in dienst hebben. Het bedrijf verwerkte in Nederland gedurende de eerste zes maanden van het jaar gemiddeld meer dan 1,6 miljoen bestellingen per maand. Het bedrijf stimuleert daarnaast aangesloten restaurants om ook over te stappen op elektrisch vervoer door samen te werken met leveranciers.

thuisbezorgd-elektrische-fiets

Team Thuisbezorgd.nl author

Op het Thuisbezorgd.nl blog vind je alles over de laatste foodtrends in Nederland. Daarnaast kan je bij ons terecht voor leuke eetweetjes, informatie over nieuws en acties van Thuisbezorgd.nl.

Comments