Het is zover! Dit is de winnaar van de Best Restaurant Awards 2018!

En de winnaar is … hó, hó, niet zo snel! Ten eerste willen we jullie allemaal bedanken. Dankzij jullie is het ook dit jaar weer een groot succes geweest. Jullie hebben een keuze moeten maken uit 787 restaurants en wat was het toch lastig. Na een spannende nek-aan-nekrace is het nu gelukt! Met trots presenteren we hierbij de winnaar van de Best Restaurant Awards 2018: Rol de rode loper uit voor … Inci Rotterdam!

VAN HARTE GEFELICITEERD! (Beeld je nu het geluid van een legendarische orkest in dat uitbundig staat te spelen)

Laten we deze helden eens beter leren kennen. We hebben een paar korte vragen voorbereid om ze even goed onder de loep te nemen. Lees snel verder om te ontdekken wat Inci naar de top heeft geleid!

Wow, wat een overwinning! Dankzij jullie fans is Inci de winnaar van de Best Restaurant Awards 2018! Vertel eens, wat is het geheim van jullie succes?
We zijn als team altijd serieus met ons werk bezig. Voor ons is het belangrijk om kwaliteit te leveren aan onze klanten. Ik doe dit werk al sinds mijn 15e, dus ik heb ondertussen al heel wat ervaring.

Hoe zou je Inci beschrijven?
Inci in Rotterdam is van vele markten thuis. Je kunt hier namelijk bestellen vanuit veel verschillende keukens. Pizza, Egyptisch, Marokkaans, en Amerikaans. Niets is te gek voor Inci Rotterdam. Het populairste gerecht van Inci is de overheerlijke kapsalon, met bijvoorbeeld kip of lam. Inci maakt ook gebruik van halal vlees.

Hoe is het om voor Inci te werken?
Heel leuk, maar het is hard werken. We krijgen dagelijks ongeveer 400 bestellingen binnen en in het weekend kan dit oplopen tot 500 of 600 bestellingen.

Wat zijn je dagelijkse verantwoordelijkheden als trotse eigenaar van Inci?
Zorgen dat alles goed verloopt, dat we de kwaliteit van het eten goed is en dat onze bestellingen op tijd bij de klant geleverd worden.

Als je maar drie gerechten op de menukaart zou mogen hebben, welke zouden het dan zijn?
Onze kapsalons, döner schotels en pizza’s lopen erg goed, dus die zou ik er zeker op laten staan.

Waar zie je Inci over 5 jaar?
Ik zou het restaurant graag willen behouden. Daarnaast zijn we ook aan het uitbreiden. Over drie weken open ik een nieuwe zaak in hartje Rotterdam. Erg spannend dus!

Enorm bedankt!

Zo. We hopen dat je net zo veel hebt genoten van de Best Restaurant Awards 2018 als wij. We gaan op naar een nieuw jaar, vol onweerstaanbare gerechten, snelle bezorging en veel gezelligheid.

Ontdek hier meer heerlijke gerechten van award-winnende restaurants en hou ons blog in de gaten voor meer leuke artikelen.

Comments