Waar wil je eten bestellen?
Waar wil je eten bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Gezond eten bestellen

Wil je graag gezond eten? Dat komt dan goed uit, want wist je dat je via Thuisbezorgd.nl ook gezond eten kunt bestellen? Met ons ruime aanbod aan hippe restaurants met gezonde gerechten, geniet jij straks van een heerlijke quinoasalade, poke bowl, buddha bowl, pompoensoep of oer-Hollandse stamppot. Natuurlijk kun je nog veel meer gezonde maaltijden gemakkelijk én snel via Thuisbezorgd.nl bestellen.

Van quinoasalade tot zoete-aardappelpatat

Veel gezonde gerechten van onze aangesloten restaurants zijn huisgemaakt en worden vers op bestelling gemaakt. Kies bijvoorbeeld voor een knapperige quinoasalade met broccoli, zoete aardappel, zwarte bonen en amandelen met daarbij een verse kruidendressing. Of heb je meer trek in biologische zoete-aardappelpatat? Vaak kun je er zelfs nog een gezond sapje of smoothie bijbestellen. Dat wordt heerlijk en verantwoord genieten vanavond!

Welke gezonde maaltijd bestel jij straks? Bekijk welke restaurants in jouw buurt bezorgen en kies voor een van de vele gerechten en dranken:

  • belegde broodjes en soepen;
  • (maaltijd)salades en wraps;
  • stoof- en stamppotten;
  • ovenschotels en curry’s;
  • sappen en smoothies.

Gezonde maaltijden in de populaire steden

Als je in een populaire stad woont, dan heb je natuurlijk meer kans op een ruimer aanbod aan gezonde gerechten. Zo zijn de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Groningen echte foodwalhalla’s. Woon je in een van deze steden? Dan kun je als foodie hier je hart ophalen!

Bestel via Thuisbezorgd.nl al jouw favoriete, gezonde gerechten bijvoorbeeld bij een van deze drie hippe restaurants:

Venkel is gespecialiseerd in uitgebreide (maaltijd)salades met bijzondere ingrediënten, zoals ceviche, halloumi, gierst en natuurlijk venkel. Trek in een verantwoorde snack? Dan heb je met bijvoorbeeld een glutenvrije wortel-gembermuffin of brownie van amandelmeel ook genoeg keuze voor lekkers. Net als Venkel biedt Vers Rotterdam ook heerlijke, uitgebreide (maaltijd)salades, zoals de couscoussalade met feta. Daarnaast vind je hier een ruime keuze aan rijkelijk belegde wraps met onder andere kip, tonijn, falafel en groenten. Als je hier bestelt, neem dan ook eens een verse smoothie of milkshake bij je gerecht, bijvoorbeeld met bosbessen, yoghurt en honing. Je kunt bij deze restaurants natuurijk ook terecht voor het bestellen van een gezonde lunch.

Woon je in Utrecht? Bij Crop kun je terecht voor bijzondere belegde broodjes zonder meel en tarwe, met daarop allerlei gezonde ingrediënten, zoals hummus, geroosterde paprika, sla en komkommer. Het brood is gemaakt van havermout, vezels, noten en bessen. Eet je graag veganistisch of vegetarisch? Ook dan heb je bij dit restaurant genoeg keuze! De versgesperste smoothies zijn ook zeker een aanrader, vooral de groene smoothie met sinaasappel, banaan en spinazie. Kortom: via Thuisbezorgd.nl heb je een ruime keuze uit gezonde maaltijden, waardoor gezond eten bestellen supereenvoudig is!