Waar wil je eten bestellen?
Waar wil je eten bestellen?

Vind restaurants bij jou in de buurt

Gezond eten bestellen Rotterdam

In Rotterdam zijn er heel veel hippe hotspots waarbij je lekker en gezond eten kunt, zoals Mr. Salad, The Pepper Trail en Vers Rotterdam. Maar wist je dat je via Thuisbezorgd.nl hiervan ook thuis kunt genieten? Kies bijvoorbeeld voor een gezonde wrap van Mr. Salad, een klassieke Indiase curry van The Pepper Trail of een couscoussalade van Vers Rotterdam. Blijf lekker thuis en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan hippe restaurants. Want gezond eten bestellen via Thuisbezorgd.nl is een eitje!

Van frisse salades tot kruidige curry’s

Bij de hippe saladebar Mr. Salad kun je jouw kleurrijke en verse salades zelf samenstellen. Vind je dat te veel moeite? Via de online menukaart van Thuisbezorgd.nl heb je keuze uit diverse salades, wraps, sappen en smoothies. De wrap met kipfilet, bladspinazie, cherrytomaatjes en gembersiroop is bijvoorbeeld zeker een aanrader. Ook de salades van Vers Rotterdam zijn heerlijk, zoals de Oosterse salade met scharrelkip of de couscoussalade met feta. Het leuke aan Vers Rotterdam is dat je ook een lekker en verantwoord yoghurtje of taartje als dessert kunt kiezen. Met appeltaart-yoghurt of wortel-walnoottaart na is jouw gezonde maaltijd helemaal compleet. Heb je meer trek in iets warms? Kies dan voor een Indiase curry van The Pepper Trail, zoals de populaire kadai prawn. Deze kruidige garnalencurry bestaat uit koriander, paprika, tomaat, masala, spinazie en knoflook-naan.

Onze persoonlijke foodtips: een poke bowl of buddha bowl.

Gezond eten Rotterdam

Wat je ook kiest vanavond, één ding is zeker: voor al jouw favoriete, gezonde maaltijden van de hipste food-hotspots in Rotterdam hoef je de deur niet uit! Bestel (vooruit) via Thuisbezorgd.nl op elk moment van de dag en laat het bezorgen op een moment dat het jou uitkomt. Zo is gezond eten bestellen makkelijk, snel en hip!